Share this
Inspiration

@Annijors yogarutin

Bloggaren Anniken Jørgensen vänder sig till yogan för att samla tankarna och hantera sina ryggsmärtor. Här är hennes dagliga yogarutin, som inte tar mer än 15-20 minuter!

MY SOUL IS NOT GOING TO WORK, MY BODY IS:

Som många av er säkert redan vet så har yogan blivit en stor del av min vardag, både som träningsform och meditation. Jag provade yoga för första gången hemma för ca 2 år sedan, och har fortsat ta fram mattan de senaste åren. ✨ En sak jag aldrig får nog av att säga är att det inte behöver vara något spirituellt över det hela. Du behöver inte rökelse, magiska stenar eller musik med havsljud för att ta hand om dig själv. Jag har alltid gjort det enkelt: släng på dig något dina skönaste kläder, och lägg fram något mjukt att ha mot golvet. Yoga är nämligen ganska enkelt. Det handlar om att stärka kroppen, något vi ofta glömmer bort annars. Det handlar om att få andas på riktigt, och inte minst att ge musklerna den flexibilitet och syret de bbehöver. Det är viktigt, så himla viktigt. Det borde vara en del av skolan, helt ärligt. Yoga för mig har räddat mig när tankarna far iväg på ett dåligt sätt, och för mina ryggsmärtor. I 14-20 minuter tar jag mig tid att göra detta för mig själv, varenda dag. Detta, tillsammans med bra sömn och bra mat och dryck kan göra underverk. 🌼

Gå upp tidigare än du annars tänkt, öppna fönstrena så att du får in ny luft i rummet. Du har bara en kropp, och det maskineriet ska hålla dig upprätt ganska länge. När det kommer till sköna kläder har jag fallit helt pladask för Pierre Roberts nya YOGA kollektion. De fokuserar den här gången på yoga, och det passar ju mig riktigt fint. Det är ju oftast enkelt att få tag på springkläder men när det gäller att böja, tänja och sträcka på kroppen måste kläderna liksom följa med DIG och dina rörelser. Pierre Robert har räddat mig i många situationer genom åren, och jag misstänker att jag inte är den enda som både har 1 och 2 strumpbyxor från det här varumärket. Den nya yoga-kollektioner kommer i många olika färger och består av både överdelar, tights, trosor och strumpor. 

Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar att de nya tightsen har hög midja - det är verkligen extra skönt att ha på sig! Färgerna är så fina också. Fina att se på, otroligt sköna material - och det viktigaste av allt... följsamma material som gör de så sköna att ha på sig.

VISSTE DU ATT DU FAKTISKT MEDITERAR OM DU KLARAR ATT TÖMMA HUVUDET PÅ TANKAR? 🌼

Mer Stories
invisible trosa osynlig

Därför är en trosa inte bara en trosa

Vi har gått en lång väg för att utveckla vår bästa trosa någonsin. Läs storyn bakom våra nya invisible-trosor här.
Läs mer
Tights yay or nay?

Strumpbyxor yay or nay?

När det kommer till strumpbyxor är åsikterna – och misstagen – många. Några vill ha bara ben till varje pris medan andra ser på tights som en accessoar och ett kostnadseffektivt sätt att uppgradera garderoben på. Så vad är egentligen grejen? Gör vi ett fashion faux pas när vi lägger ett par 10 denier strumpbyxor i varukorgen? Svaret är givetvis nej.
Läs mer
9 smarta packningsknep

9 smarta packningsknep

Det här borde du ha med i din packning - oavsett om du ska på storstadssemester, på solsemester eller på en snabb weekendresa!
Läs mer