Användning av cookies och personuppgifter på webbplatsen

Pierre Robert Group AB (PRG) svarar för behandlingen av dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig, och vi lovar att hantera dina uppgifter med omsorg.

PRGs webbplatser använder cookies och liknande teknik för att lagra information på din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Informationen lagras vanligen i enhetens webbläsare. Vi använder cookies för att ge besökare tillgång till olika funktioner på våra webbplatser, skilja användarna från varandra, analysera webbplatsernas prestanda samt anpassa annonser till användarnas intressen. Detta bygger till viss del på användning av personligt identifierbar information från våra användare – enligt nedanstående – och hjälper oss att förbättra vår webbplats och göra vår digitala kommunikation mer relevant för våra mottagare.

Du kan frivilligt välja att acceptera användningen av cookies genom inställningarna i din webbläsare eller enhet. I webbläsarens inställningar kan du justera vilka cookies som ska laddas ner av webbläsaren. Där kan du också ta bort alla cookies som har sparats på din webbläsare eller enhet. Tänk på att om du blockerar alla cookies i din webbläsare eller enhet, kan det resultera i att du inte har tillgång till alla funktioner på våra (och andras) webbplatser.

 

Lista över cookies som används på webbplatsen

Vår webbplats använder cookies som placeras antingen av oss eller av tredje parter för följande ändamål:

- Analys: Vi använder cookies för att räkna unika besökare på våra webbplatser och göra statistik över våra webbplatsers drift och funktionalitet. Vår programvara lagrar information om nedladdade sidor och information om användarnas geografiska placering, enhet, operativsystem och webbläsare.

- Inloggningstjänster: Om webbsidan stödjer inloggningstjänster, sparar vi ID-nummer och tidpunkt för inloggningen i en cookie i din webbläsare eller enhet. Det gör att du slipper logga in igen efter varje sida som du öppnar.

- Intressebaserad reklam online: Du kan uppleva att du får Pierre Robert-reklam på andra webbplatser på grund av cookies som placerats i din webbläsare eller enhet. Vi baserar oftast denna information på nedladdat innehåll, användarinformation eller geografisk placering. På det sättet försöker vi identifiera dina intressen och göra våra annonser mer relevanta för dig. Detta är en teknik för återmarknadsföring som tillhandahålls av tredjepartsleverantörer som Google och Facebook.

- Tvillingprofiler: Vi skapar tvillingprofiler baserat på beteendedata som vi samlat in på våra webbplatser. Utifrån den kunskap vi har om ett användarkluster utvidgar vi dessa användare till nya segment som har liknande intressen och beteenden som det ursprungliga användarklustret.

Om du vill veta mer om användningen av cookies på denna webbplats, hur vi använder dem, tredjepartsåtkomst och vilken information vi lagrar, kan du klicka på länkarna längre ner på sidan. Eftersom vissa av våra tredjepartsleverantörer också kan använda våra cookies för information, kan du se deras kontaktuppgifter längre ner på sidan.

 

Kontakt – förfrågningar

Kontakta oss på [insert suitable email address] om du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. Du kan också klaga hos Datainspektionen om du inte är nöjd med vår behandling av dina personuppgifter.