What are better basics?

4 plagg du aldrig kommer ångra att du köpte

Att handla billigt och på impuls är ofta väldigt frestande, men det är lätt att göra felköp. Det är bara att erkänna - vi alla har några impulsköp hängande i garderoben som borde hitta sin väg till återvinning eller återbruk. Men det behöver inte bli så. Basplagg i bra kvaliteter går aldrig ur modet, oavsett om det är förra årets favoriter eller senaste nytt i webshopen. Vår redaktör Elle Fure har valt ut sina 4 favoritplagg från Pierre Robert.

 

 

Omlott topp

 

En riktig nyfunnen favorit är omlott-toppen i Tencel® och ekologisk bomull. Den här toppen passar verkligen till allt – under kavajen, för sig självt till ett par snygga jeans eller till kjolen med den höga midjan. Den smickrande urringningen i wrap-modell gör den inte bara snygg, utan också användbar om du till exempel ammar. Basplagg med långt liv, det gillar vi!

 

Omlott topp i vitt

 

 

Babykläder i merinoull

 

Om du har barn, som jag, så är våra babykläder i mjuk merinoull fantastiska. Ullens egenskaper lämpar sig nämligen för barnen året om - om vår och sommar har den en svalkande effekt, medan det på vintern och hösten isolerar värmen och är perfekt att bära nära känslig babyhud. 

 

Body i mjuk merinoull

 

 

BH

 

Slutar det inte nästan alltid med att man använder en och samma BH? Man har liksom hittat en favorit, så varför skulle man välja den där balconette-bh:n med spetskant och obekväm metallbygel? Min personliga favorit är en bygellös bh i t-shirt modell, tillverkad i ekologisk GOTS-certifierad bomull

 

BH i ekologisk bomull

 

Loungewear

 

Och så har vi loungewear. Vilken uppfinning! Myskläder är det bästa jag vet att bära, men jag tycker samtidigt om att vara snygg. Förra säsongen gjorde jag en manöver och gjorde mig av med noppriga mjukisbyxor, för att istället uppgradera till ett loungewear-set som jag också får användning av till vardags, och till och med kan bära på jobbet. Välj myskläder som är tillverkade av naturmaterial, som t.ex. Svanenmärkt merinoull eller hållbar kapok och ekologisk bomull.

Läs mer om hur du bygger en kapselgarderob - i fem enkla steg.

 

Shop The Look

799,00 SEK 399,50 SEK
50%
Kapok
799,00 SEK 399,50 SEK
50%
Kapok
799,00 SEK 399,50 SEK
50%
Kapok
799,00 SEK 399,50 SEK
50%
Kapok