Share this
Inspiration

9 smarta packningsknep

Det här borde du ha med i din packning - oavsett om du ska på storstadssemester, på solsemester eller på en snabb weekendresa!
 

1. Världens bästa semestertrosor!

Vår nya invisible hipster och highwast är de perfekta trosorna för en sommarsemester. Tillverkade i fjäderlätt microfiber gör att de är behagliga att ha på sig när det är varmt. Dessutom lätta att tvätta och torkar snabbt efter tvätt!

2. Ton-i-ton

Om du ser till att packa alla plagg i samma färgskala, kommer allt att passa ihop. Då kan du packa ner färre plagg och ändå få till flera olika outfits.

3. Rulla istället för att vika!

Att rulla plaggen när du packar istället för att vika ner dem gör att du slipper vikmärken, och dessutom får plats med mer i väskan!

 

4. Yogakläder

Varför inte starta dagen med yoga på stranden om du har möjlighet? Våra supermjuka yogatights är också perfekta för annan lågintensiv träning, promenader, en shoppingdag på stan och kanske framför allt på flygresan. 

5. Ta med solskyddsfaktor hemifrån

Alla solkrämer som säljs är inte lika bra, varken när det gäller skyddet de ger eller innehållet. Krämer som har legat framme i solvärme i butiker på semesterorter kan ha förlorat en del av skyddet, och de kan också innehålla ingredienser som varken är bra för hud eller miljön. Var också uppmärksam så att du inte köper krämer som är plagiat på välkända varumärken. Försäkra dig om att du har bra solskyddsfaktor som du vet fungerar, det är viktigt att prioritera i packningen! 

6. Semesterapotek

Ett semesterapotek kan rädda många semesterkriser. Se till att ha med dig detta:

  • Plåster och skavsårsplåster
  • Myggmedel
  • Smärtstillande
  • Idoform, Immodium och vätskeersättning om du får magproblem

Ett bra tips är att bygga upp bakteriefloran i magen med mjölksyrebakterier en vecka innan resan går av stapeln. 

7. Tunna ullplagg

Tunna ullplagg skrynklar inte, behöver inte tvättas så ofta och är bra i både kyla och värme. Glöm inte att ställen med varma temperaturer om dagen fortfarande kan bli kalla kvälls- och nattetid. Då är tunna, värmande ullplagg perfekta! 

8. Adapter

Glöm inte adapter om du åker någonstans där eluttagen ser annorlunda ut så du kan ladda mobilen och datorn när det behövs. Men glöm inte att koppla av och inte koppla upp dig hela tiden. Du behöver semester!

9. These shoes are made for walking

Oavsett var du ska på semester, blir det ofta mycket mer promenader än vad du är van vid. Ta med dig bekväma skor som inte ger dig skavsår, och se till att du har strumpor till dessa. Vi har ett brett utbud av strumpor som inte syns i träningsskor eller sneakers. 

HA EN HÄRLIG SEMESTER! 🌼

 

Mer Stories
invisible trosa osynlig

Därför är en trosa inte bara en trosa

Vi har gått en lång väg för att utveckla vår bästa trosa någonsin. Läs storyn bakom våra nya invisible-trosor här.
Läs mer
Tights yay or nay?

Strumpbyxor yay or nay?

När det kommer till strumpbyxor är åsikterna – och misstagen – många. Några vill ha bara ben till varje pris medan andra ser på tights som en accessoar och ett kostnadseffektivt sätt att uppgradera garderoben på. Så vad är egentligen grejen? Gör vi ett fashion faux pas när vi lägger ett par 10 denier strumpbyxor i varukorgen? Svaret är givetvis nej.
Läs mer
yogatg

Så stylar du träningskläderna när du inte tränar

Här kommer några stylingtips på hur du kan använda kläderna till vardags!
Läs mer