Share this
Inspiration

Jessica Almenäs om höstens mode

Jessica Almenäs, ambassadör och profil för Pierre Robert, stylar höstens mode med de rätta strumpbyxorna. En enkel monokrom outfit piggas upp av ett par tights med spännande men subtila mönster. I trendbilden för hösten ser vi nätmönster som en genomgående inspiration - utan att vara ihåliga, som fortfarande värmer när graderna sjunker. En färgstark klänning faller snyggt över storfavoriten 50 den hold-in, en svart strumpbyxa med formgivande effekt över lår och rumpa.

"Pierre Roberts strumpbyxor lyfter fram det bästa med mina ben och de är precis vad jag vill att strumpbyxor ska vara - snygga och sköna!"

 

 

 

 

 

 

Det är skillnad på tights och tights.

Materialsammansättning, finish och produktionsmetod är alla faktorer som påverkar kvaliteten. Strumpbyxor av bra kvalitet känns bättre mot huden, håller längre och ser finare ut. Pierre Robert tights är stickade i en polymidblanding (eller ull) som upplevs mjuk och behaglig, har god elasticitet, och en jämn, fin finish. Hosiery Collection produceras i Italien, som är kända för hög kvalitet och räknas till de ledande specialisterna vad gäller strumpbyxproduktion. Vill du istället att dina strumpbyxor ska göra ett statement – välj då ett par mönstrade eller helsvarta tights för en mer markerad stil.

Jessica Almenäs...

Är en svensk känd programledare och reporter, som bl.a. lett program som Lets Dance, Nyhetsmorgon, Fotbollsgalan och Kristallen. Hon lever ett aktivt liv som trebarnsmamma, med många jobbprojekt och ett stort intresse för träning. Jessica är författare till boken ”Stora Löparboken för kvinnor” och driver podcasten ”Träningspodden” tillsammans med Lovisa Sandström.

Mer Stories
invisible trosa osynlig

Därför är en trosa inte bara en trosa

Vi har gått en lång väg för att utveckla vår bästa trosa någonsin. Läs storyn bakom våra nya invisible-trosor här.
Läs mer
Tights yay or nay?

Strumpbyxor yay or nay?

När det kommer till strumpbyxor är åsikterna – och misstagen – många. Några vill ha bara ben till varje pris medan andra ser på tights som en accessoar och ett kostnadseffektivt sätt att uppgradera garderoben på. Så vad är egentligen grejen? Gör vi ett fashion faux pas när vi lägger ett par 10 denier strumpbyxor i varukorgen? Svaret är givetvis nej.
Läs mer
9 smarta packningsknep

9 smarta packningsknep

Det här borde du ha med i din packning - oavsett om du ska på storstadssemester, på solsemester eller på en snabb weekendresa!
Läs mer