Share this
Inspiration

Jessica Almenäs om höstens mode

Jessica Almenäs, ambassadör och profil för Pierre Robert, stylar höstens mode med de rätta strumpbyxorna. En enkel monokrom outfit piggas upp av ett par tights med spännande men subtila mönster. I trendbilden för hösten ser vi nätmönster som en genomgående inspiration - utan att vara ihåliga, som fortfarande värmer när graderna sjunker. En färgstark klänning faller snyggt över storfavoriten 50 den hold-in, en svart strumpbyxa med formgivande effekt över lår och rumpa.

"Pierre Roberts strumpbyxor lyfter fram det bästa med mina ben och de är precis vad jag vill att strumpbyxor ska vara - snygga och sköna!"

 

 

 

 

 

 

Det är skillnad på tights och tights.

Materialsammansättning, finish och produktionsmetod är alla faktorer som påverkar kvaliteten. Strumpbyxor av bra kvalitet känns bättre mot huden, håller längre och ser finare ut. Pierre Robert tights är stickade i en polymidblanding (eller ull) som upplevs mjuk och behaglig, har god elasticitet, och en jämn, fin finish. Hosiery Collection produceras i Italien, som är kända för hög kvalitet och räknas till de ledande specialisterna vad gäller strumpbyxproduktion. Vill du istället att dina strumpbyxor ska göra ett statement – välj då ett par mönstrade eller helsvarta tights för en mer markerad stil.

Jessica Almenäs...

Är en svensk känd programledare och reporter, som bl.a. lett program som Lets Dance, Nyhetsmorgon, Fotbollsgalan och Kristallen. Hon lever ett aktivt liv som trebarnsmamma, med många jobbprojekt och ett stort intresse för träning. Jessica är författare till boken ”Stora Löparboken för kvinnor” och driver podcasten ”Träningspodden” tillsammans med Lovisa Sandström.

Mer Stories
Så håller du fötterna varma

Därför bör hela familjen använda ullstrumpor

Har du eller någon i familjen kalla fötter? Ta en titt på dina strumpor och deras materialkomposition. Om de är tillverkade av bomull bör du omedelbart byta till ullstrumpor.
Läs mer
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Det här är Hanneli

Hanneli Mustaparta är tidigare norsk modell och jobbar som influencer, varumärkeskonsult och art director. Hon blev upptäckt av fotografen Per Heimly 1999, och är i dag en framstående person inom modevärlden.
Läs mer
Våra favoriter

Våra favoriter

Våra kollegor har valt ut sina favoriter från årets Pierre Robert-kollektioner.
Läs mer