Vår hållbarhetsstrategi

Vi stödjer Mustaschkampen 2019

Pierre Robert stödjer stolt Mustaschkampen 2019, Prostatacancerförbundets kampanj för ökad medvetenhet om prostatacancer och manlig hälsa.

 

PIERRE ROBERT STÖDJER MUSTASCHKAMPEN 2019

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets kampanj för att uppmärksamma prostatacancer och manlig hälsa. Kampanjen blandar humor och allvar, med syfte att lyfta medvetandet om och informera allmänheten om prostatacancer. Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och en tidig upptäckt räddar liv. Det vill Mustaschkampen ska bli allmänt känt. Vi på Pierre Robert är stolta sponsorer till Prostatacancerförbundets Mustaschkampen 2019. 

DU KAN VARA MED

Varje krona räknas i kampen mot prostatacancer. Du kan bidra genom att swisha valfritt belopp till nummer 90 01 017. Läs mer om mustaschkampen och Prostatacancerförbundets arbete här.

Shoppa underkläder till herr

Mer Stories
Miljöpåvärkan loungewear

Miljöpåvärkan loungewear

På vårens loungewear-kollektion har vi för första gången beräknat och valt att ange CO2-och vattenförbrukningen som blir per plagg. Målet är att göra det lättare att ta bra miljöval.
Läs mer
Kläder på kvinnors premisser

Kläder på kvinnors premisser

Kläder ska stå för kvinnlig frigörelse, inte vara en kraft som hämmar den. I en värld där jämställdhet fortfarande inte är uppnådd, menar vi att mode har potential att ha en positiv påverkan. Läs mer om hur vi tänker här.
Läs mer
Fabriksfakta: här tillverkades kollektionen Jenny Skavlan x Pierre Robert

Fabriksfakta: här tillverkades kollektionen Jenny Skavlan x Pierre Robert

Vem har tillverkat dina kläder? Transparens är nyckeln till en mer etisk och hållbar klädindustri. Det här är fabriken där Jenny Skavlan x Pierre Robert Capsule Collection har tillverkats.
Läs mer