Miljö

ÖVERBLIVNA PLAGG

Det vi inte behöver, kan andra ha glädje utav. På Pierre Robert Group ger vi överblivna kläder till hjälporganisationer och andra välgörande ändamål. Det gynnar både samhället och miljön.

Vi arbetar för att förse dig med säsongsriktiga färger och snitt, men med en skiftande modebild följer också ett ansvar. Vad sker med plagg i fjolårets färger – det som inte blev sålt?

På Pierre Robert vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling, bland annat genom att hjälpa människor med begränsade resurser. Av den anledningen kastar vi aldrig överblivna plagg utan ger dem istället till behövande.

Pierre Robert ger plagg till följande hjälporganisationer och välgörande ändamål:

Røde Kors

Aktiv Barnehjelp

Gatebarna i Estland

 

Mer Stories
Mikroplast for dummies: frågor & svar

Mikroplast for dummies: frågor & svar

Det är mycket snack om mikroplast i havet. Men vad är egentligen mikroplaster, var kommer de i från och vad kan du göra för att undvika dem?
Läs mer
Varför ska du välja ekologisk bomull?

Varför ska du välja ekologisk bomull?

Osäker på varför du ska välja ekologisk bomull? Här är de tre viktigaste fördelarna och 3 skäl till varför du bör välja certifierad ekologisk bomull.
Läs mer
Så här källsorterar du förpackningar från Pierre Robert

Så här källsorterar du förpackningar från Pierre Robert

Vi uppmanar alla att återvinna! Visste du att plastkrokarna på våra pappförpackningar kan slängas i pappersåtervinningen? Krokarna separeras på återvinningscentralerna. Läs mer om hur våra förpackningar ska sorteras.
Läs mer