Share this
Inspiration

Så stylar du träningskläderna när du inte tränar

Våra nya yogakläder är så sköna att du aldrig vill ta av dig dem. Här kommer några stylingtips på hur du kan använda kläderna till vardags!

Att användra träningskläder i din vardagsoutfit är numera en stor trend, som av många kallas "athleisure". Och visst är det toppen, när du väl införskaffat riktigt snygga träningstights och toppar, att de kan användas utanför gymmet? Här kommer några förslag på hur du kan styla dina träningskläder till vardags.

Yogatightsen kan enkelt stylas med vita sneakers, en krispig vit skjorta, och en tunn stickad tröja - en snygg lager-på-lager look. Passar perfekt för en shoppingdag på stan, eller som en trendig och bekväm outfit under resan. 

PS: Tröjan på bilden är en sneak peek på höstens loungewear!

Shop The Look

Snabbvy
SLUTSÅLD
Snabbvy
SLUTSÅLD
Snabbvy
SLUTSÅLD
Snabbvy
349,00 SEK 209,40 SEK
40%

En ljus avslappnad kavaj och ett par byxor med hög midja får ett snyggt uppsving av light sport-bh:n som är djup i skärningen. När toppen ramas in av blazern visas magen lagom mycket. En spännande twist på en annars klassisk kostymlook! 

Självklart passar våra yogatights även på soffan. Det gör även light support bh:n som har en sömlös design och inte stramar. Då fattas bara en stor, mjuk stickad tröja så är din mys-outfit komplett!

 
Mer Stories
invisible trosa osynlig

Därför är en trosa inte bara en trosa

Vi har gått en lång väg för att utveckla vår bästa trosa någonsin. Läs storyn bakom våra nya invisible-trosor här.
Läs mer
Tights yay or nay?

Strumpbyxor yay or nay?

När det kommer till strumpbyxor är åsikterna – och misstagen – många. Några vill ha bara ben till varje pris medan andra ser på tights som en accessoar och ett kostnadseffektivt sätt att uppgradera garderoben på. Så vad är egentligen grejen? Gör vi ett fashion faux pas när vi lägger ett par 10 denier strumpbyxor i varukorgen? Svaret är givetvis nej.
Läs mer
9 smarta packningsknep

9 smarta packningsknep

Det här borde du ha med i din packning - oavsett om du ska på storstadssemester, på solsemester eller på en snabb weekendresa!
Läs mer