Share this
Inspiration

Våra favoriter

Våra kollegor har valt ut sina favoriter från årets Pierre Robert-kollektioner.

T-shirt Bra
Pernille Burkhalter, Produktchef

- Jag älskar Pierre Roberts superbekväma T-Shirt BH. Även om den är bygellös så ger den jättebra stöd och är väldigt smickrande. Mina vänner har till och med kommenterat hur fin form på brösten jag får i den!

 

Tynne ulltights
Maria Henrikke Kostøl, Designer

- Jag går gärna i kjol på hösten, och då är jag beroende av våra tunna ullstrumpbyxor. Till skillnad från vanliga tjockare ulltights som kliar, går sönder och förstör outfitsen så är våra tunna ullstrumpbyxor finmaskiga och smickrande på benen, samtidigt om de håller mig varm. Love it!

 

Navy long-sleeve i merinoull
Elle Fure, eCommerce & Marknadsansvarig

-  Vår nya ulltopp i chic navy från #hannelixpierrerobert har redan blivit en garderobsfavorit! Den passar perfekt ihop med höstens beiga nyanser, it-färgen rosa och säsongens skotska mönster. Jag har dessa som en säker bas, och kombinerar de till olika outfits flera gånger i veckan!

 

Cotton Invisible
Elisabeth Tapper, Marknadsdirektör

- Är det något som jag blir tokig på så är det synliga troskanter och underkläder som rullar upp i kanterna. Vår Invisible Hipster i bomull har inga synliga sömmar baktill. Den har istället ett unikt kant-avslut som gör att den sitter på plats, utan att rulla upp. Det är den ultimata bomullstrosan, och en riktig klassiker i underklädesgarderoben.

Mer Stories
Så håller du fötterna varma

Därför bör hela familjen använda ullstrumpor

Har du eller någon i familjen kalla fötter? Ta en titt på dina strumpor och deras materialkomposition. Om de är tillverkade av bomull bör du omedelbart byta till ullstrumpor.
Läs mer
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Det här är Hanneli

Hanneli Mustaparta är tidigare norsk modell och jobbar som influencer, varumärkeskonsult och art director. Hon blev upptäckt av fotografen Per Heimly 1999, och är i dag en framstående person inom modevärlden.
Läs mer
Jessica Almenäs om höstens mode

Jessica Almenäs om höstens mode

Jessica Almenäs, ambassadör och profil för Pierre Robert, stylar höstens mode med de rätta strumpbyxorna. En enkel monokrom outfit piggas upp av ett par tights med spännande men subtila mönster. I trendbilden för hösten ser vi nätmönster som en genomgående inspiration - utan att vara ihåliga, som fortfarande värmer när graderna sjunker. En färgstark klänning faller snyggt över storfavoriten 50 den hold-in, en svart strumpbyxa med formgivande effekt över lår och rumpa.
Läs mer