Share this
Inspiration

Vad är viktigt att tänka på vid val av strumbyxor

Strumpbyxorna är viktiga och kan lyfta hela outfiten. Tänk på detta nästa gång du handlar strumpbyxor!
  1. Välj rätt denier (den). Denier är en beteckning för masktätheten i strumpbyxor och ger en indikation på tjocklek. Tunna, fina och genomskinliga strumpbyxor ligger vanligtvis på 15-20 den, medan strumpbyxor på 50 den och uppåt är tätare, värmer mer och passar bättre när det är kallt.

  2. Tänk på tights som accessoarer och glöm inte att det finns flera varianter utöver svart och hudfärgat. Tights är ett otroligt billigt och effektivt sätt att uppdatera garderoben på. En glömd och kanske lite tråkig klänning kan få ett nytt liv med en färgstark eller mönstrad strumpbyxa.

  3. Ha många olika mönster och enfärgade strumpbyxor i strumplådan. Det ger dig större variationsmöjligheter och gör att du kan skapa spännande kontraster och kombinationer med kläder som du redan har i garderoben.

  4. Strumpbyxor designas i linje med resten av trenderna för säsongen. Se vad som finns på marknaden: en ny outfit kan lyftas från fin till fantastisk med säsongsriktiga strumpbyxor.

  5. Glöm inte att vertikala mönster förlänger och är därför perfekta för den som vill få benen att se längre ut.

  6. Det är skillnad på tights och tights. Materialsammansättning, finish och produktionsmetod är alla faktorer som påverkar kvaliteten. Strumpbyxor av bra kvalitet känns bättre mot huden, håller längre och ser finare ut. Pierre Robert tights är stickade i en polymidblanding (eller ull) som upplevs mjuk och behaglig, har god elasticitet, och en jämn, fin finish. Hosiery Collection produceras i Italien, som är kända för hög kvalitet och räknas till de ledande specialisterna vad gäller strumpbyxproduktion.

Shop The Look

Snabbvy
99,00 SEK 29,70 SEK
70%
SLUTSÅLD
Snabbvy
99,00 SEK 49,50 SEK
50%

Mer Stories
invisible trosa osynlig

Därför är en trosa inte bara en trosa

Vi har gått en lång väg för att utveckla vår bästa trosa någonsin. Läs storyn bakom våra nya invisible-trosor här.
Läs mer
Tights yay or nay?

Strumpbyxor yay or nay?

När det kommer till strumpbyxor är åsikterna – och misstagen – många. Några vill ha bara ben till varje pris medan andra ser på tights som en accessoar och ett kostnadseffektivt sätt att uppgradera garderoben på. Så vad är egentligen grejen? Gör vi ett fashion faux pas när vi lägger ett par 10 denier strumpbyxor i varukorgen? Svaret är givetvis nej.
Läs mer
9 smarta packningsknep

9 smarta packningsknep

Det här borde du ha med i din packning - oavsett om du ska på storstadssemester, på solsemester eller på en snabb weekendresa!
Läs mer