Share this
Inspiration

Vad är viktigt att tänka på vid val av strumbyxor

Strumpbyxorna är viktiga och kan lyfta hela outfiten. Tänk på detta nästa gång du handlar strumpbyxor!
  1. Välj rätt denier (den). Denier är en beteckning för masktätheten i strumpbyxor och ger en indikation på tjocklek. Tunna, fina och genomskinliga strumpbyxor ligger vanligtvis på 15-20 den, medan strumpbyxor på 50 den och uppåt är tätare, värmer mer och passar bättre när det är kallt.

  2. Tänk på tights som accessoarer och glöm inte att det finns flera varianter utöver svart och hudfärgat. Tights är ett otroligt billigt och effektivt sätt att uppdatera garderoben på. En glömd och kanske lite tråkig klänning kan få ett nytt liv med en färgstark eller mönstrad strumpbyxa.

  3. Ha många olika mönster och enfärgade strumpbyxor i strumplådan. Det ger dig större variationsmöjligheter och gör att du kan skapa spännande kontraster och kombinationer med kläder som du redan har i garderoben.

  4. Strumpbyxor designas i linje med resten av trenderna för säsongen. Se vad som finns på marknaden: en ny outfit kan lyftas från fin till fantastisk med säsongsriktiga strumpbyxor.

  5. Glöm inte att vertikala mönster förlänger och är därför perfekta för den som vill få benen att se längre ut.

  6. Det är skillnad på tights och tights. Materialsammansättning, finish och produktionsmetod är alla faktorer som påverkar kvaliteten. Strumpbyxor av bra kvalitet känns bättre mot huden, håller längre och ser finare ut. Pierre Robert tights är stickade i en polymidblanding (eller ull) som upplevs mjuk och behaglig, har god elasticitet, och en jämn, fin finish. Hosiery Collection produceras i Italien, som är kända för hög kvalitet och räknas till de ledande specialisterna vad gäller strumpbyxproduktion.

Mer Stories
Så håller du fötterna varma

Därför bör hela familjen använda ullstrumpor

Har du eller någon i familjen kalla fötter? Ta en titt på dina strumpor och deras materialkomposition. Om de är tillverkade av bomull bör du omedelbart byta till ullstrumpor.
Läs mer
Hanneli Mustaparta for Pierre Robert

Det här är Hanneli

Hanneli Mustaparta är tidigare norsk modell och jobbar som influencer, varumärkeskonsult och art director. Hon blev upptäckt av fotografen Per Heimly 1999, och är i dag en framstående person inom modevärlden.
Läs mer
Våra favoriter

Våra favoriter

Våra kollegor har valt ut sina favoriter från årets Pierre Robert-kollektioner.
Läs mer