Share this
Inspiration

@Annijors yogarutin

Bloggaren Anniken Jørgensen vänder sig till yogan för att samla tankarna och hantera sina ryggsmärtor. Här är hennes dagliga yogarutin, som inte tar mer än 15-20 minuter!

MY SOUL IS NOT GOING TO WORK, MY BODY IS:

Som många av er säkert redan vet så har yogan blivit en stor del av min vardag, både som träningsform och meditation. Jag provade yoga för första gången hemma för ca 2 år sedan, och har fortsat ta fram mattan de senaste åren. ✨ En sak jag aldrig får nog av att säga är att det inte behöver vara något spirituellt över det hela. Du behöver inte rökelse, magiska stenar eller musik med havsljud för att ta hand om dig själv. Jag har alltid gjort det enkelt: släng på dig något dina skönaste kläder, och lägg fram något mjukt att ha mot golvet. Yoga är nämligen ganska enkelt. Det handlar om att stärka kroppen, något vi ofta glömmer bort annars. Det handlar om att få andas på riktigt, och inte minst att ge musklerna den flexibilitet och syret de bbehöver. Det är viktigt, så himla viktigt. Det borde vara en del av skolan, helt ärligt. Yoga för mig har räddat mig när tankarna far iväg på ett dåligt sätt, och för mina ryggsmärtor. I 14-20 minuter tar jag mig tid att göra detta för mig själv, varenda dag. Detta, tillsammans med bra sömn och bra mat och dryck kan göra underverk. 🌼

Gå upp tidigare än du annars tänkt, öppna fönstrena så att du får in ny luft i rummet. Du har bara en kropp, och det maskineriet ska hålla dig upprätt ganska länge. När det kommer till sköna kläder har jag fallit helt pladask för Pierre Roberts nya YOGA kollektion. De fokuserar den här gången på yoga, och det passar ju mig riktigt fint. Det är ju oftast enkelt att få tag på springkläder men när det gäller att böja, tänja och sträcka på kroppen måste kläderna liksom följa med DIG och dina rörelser. Pierre Robert har räddat mig i många situationer genom åren, och jag misstänker att jag inte är den enda som både har 1 och 2 strumpbyxor från det här varumärket. Den nya yoga-kollektioner kommer i många olika färger och består av både överdelar, tights, trosor och strumpor. 

Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar att de nya tightsen har hög midja - det är verkligen extra skönt att ha på sig! Färgerna är så fina också. Fina att se på, otroligt sköna material - och det viktigaste av allt... följsamma material som gör de så sköna att ha på sig.

VISSTE DU ATT DU FAKTISKT MEDITERAR OM DU KLARAR ATT TÖMMA HUVUDET PÅ TANKAR? 🌼

Mer Stories
6 plagg du måste ha i din garderob

6 plagg du måste ha i din garderob

Se vilka sex plagg Pierre Roberts redaktör menar att alla borde ha i sin garderob
Läs mer
behöver du träningsunderkläder?

Träningsguide: Hitta en sport-BH som funkar för dig och din träning

Hur vet du egentligen vilken slags sport-BH du ska ha? Följ den här guiden för att ta reda på vilken sport-BH som passar dig och din träning.
Läs mer
7 enkla träningstips

7 enkla träningstips

Bli vältränad genom microträning och smarta val för vardagsmotion. Så lurar du in träningen i vardagen - med 7 enkla knep!
Läs mer