Om oss

Om Pierre Robert Group

Pierre Robert Group (PRG) är en ledande leverantör av underkläder i Norge, med fokus på högkvalitativa kläder för kvinnor, män och barn.

Pierre Robert Group (PRG) äger varumärkena Pierre Robert och La Mote, och utvecklar basplagg för kvinnor, män och barn som är skräddarsydda för en skandinavisk vardag. Våra plagg ska både vara sköna att ha på sig och ha en modern, nordisk design. 

Med distribution i Norge, Sverige och Finland, främst i dagligvaruhandeln och online äger Pierre Robert Group varumärkena Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse och Finnwear.

Alla våra plagg designas av vårt designteam i Oslo. Vi fokuserar på kvalitet och är noga med att följa upp produktkvalitet, hälsa, miljö och säkerhet och samhällsansvar hos våra leverantörer.

Med kunskap och starka varumärken ska vi bidra till tillväxt och lönsamhet för nordisk dagligvaruhandel. Företaget har 200 anställda i Norge, Sverige och Finland, och omsättningen uppgick år 2018 till drygt 680 miljoner NOK. Pierre Robert Group ingår i koncernen Orkla, och vi har kontorer i Stockholm och Vantaa, och huvudkontor i Oslo.

 

We commit to creating quality basics - made with care, and beloved for their comfort and style.

 

 

#ComfortInStyle

 

 

Mer Stories
En tidlös framtid, i samtal med Patricia Nazareno, Pierre Robert Head of Design

En tidlös framtid, i samtal med Patricia Nazareno, Pierre Robert Head of Design

– Vi har garderoben full med kläder, men inget att ha på oss. Ändå fortsätter vi att fylla på och fylla på. Vi vill egentligen bara säga stopp; att erbjuda en väg ut, säger Pierre Roberts nya chefsdesigner Patricia Nazareno.
Läs mer
Återförsäljare

Återförsäljare

Var hittar du Pierre Roberts produkter? Hela vårt sortiment och webexklusiva plagg hittar du här på pierrerobert.se.
Läs mer